Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > На Білоцерківщині поліцейські вгамували п’яного водія, який намагався підпалити своє авто
На Білоцерківщині поліцейські вгамували п’яного водія, який намагався підпалити своє авто
Неділя 1 Грудня, 2019

30 листопада о 22.50 годині в місті Узин, що на Білоцерківщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль “Москвич” під керуванням 29-річного жителя сусіднього села Іванівка.

Про це повідомили у прес-службі поліції Білої Церкви.

Водій погодився пройти медичне обстеження на місці і поліцейські навіть не здивувались, коли побачили результат – 1.93 проміле. В подальшому горе-водій тричі намагався підпалити своє авто, але правоохоронці попередили про відповідальність і за такі дії. 

Оскільки чоловік не надав документи, так як не мав прав керування, працівники поліції склали на водія одразу три протоколи за ч.ч.1, 2 ст.126 та ч.2 ст.130 КУпАП. Автомобіль евакуювали та доставили на штрафмайданчик до прийняття законного рішення.

Поліція звертається до водіїв з проханням не сідати за кермо напідпитку, адже це загроза не тільки Вашому життю та здоров’ю, а й для інших учасників дорожнього руху!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors