Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На Білоцерківщині незаконно вирубали ліс на 1,6 млн грн
На Білоцерківщині незаконно вирубали ліс на 1,6 млн грн
Четвер 23 Січня, 2020

Прокуратура Київської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо виконувача обов’язків старости одного із сіл об’єднаної територіальної громади Білоцерківського району Київської області за фактом незаконної вирубки лісу (ч. 1 ст. 246, ч. 2 ст. 364 КК України).

Про це повідомляє прокуратура Київської області.

За версією слідства, за вказівкою вказаної службової особи, без попереднього обстеження захисних лісових насаджень вздовж автодороги, без лісорубного квитка, відбулася незаконна порубка близько ста дерев, які на свої особисті потреби забрали особи, що її здійснили.

Внаслідок вказаних дій державі в особі Київської обласної державної адміністрації завдано майнову шкоду на загальну суму майже 1,6 млн грн.

Окрім того, прокурором у вказаному кримінальному провадженні до обвинуваченого пред’явлено позовну заяву в інтересах держави про відшкодування завданої шкоди.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors