Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На 92 окрузі перемагає Віталій Гудзенко – експертна думка
На 92 окрузі перемагає Віталій Гудзенко – експертна думка
Неділя 14 Липня, 2019

Одномандатний виборчий округ №92 охоплює Білоцерківський, Володарський, Ставищенський, Таращанський, Тетіївський та частина Сквирського району Київської області. Народний депутат України 8 скликання Віталій Гудзенко знову є фаворитом виборчих перегонів на 92 окрузі. Таку думку в своїх коментарях висловлюють політичні експерти і політичні психологи, пише golos.ua.

«Рейтинг Віталія Гудзенка абсолютно прогнозовано зростає завдяки його постійній, плановій роботі на 92 окрузі. Вперше він був обраний депутатом в 2014 році, і за ці 5 років став відомий на Київщині як «self made politic» – самостійно становлений політик», – аналізує політичний експерт Владислав Дзівідзінскій. «Яскравий приклад – відновлення Віталієм Гудзенко колишнього колгоспу. На його базі в 2005 році він відкрив сільгосппідприємство «Агро-Лідер-Україна». Розвиток підприємства спричинило створення робочих місць і зростання зарплат. А люди за це завжди вдячні, тому що така діяльність – запорука соціального розвитку регіону. Для жителів округу Гудзенко ніколи не був віддаленим політиком з Києва, на відміну від багатьох інших мажоритарників, і тому має високі шанси знову обратися до парламенту».

Політичний психолог Валерія Іванова робить акцент на емоційному сприйнятті: «Коли вже діючий депутат роками ”зростає” разом зі своїм округом – це породжує відчуття спорідненості між людьми і цим політиком. Емоційна подяка людей за «підняття округу з самих низів» завжди відбивається в високому рейтингу підтримки на виборах. Тому шанси Гудзенка на перемогу дуже високі».

На думку юриста Олексія Рожнова, найбільша помилка, яку можуть допустити виборці на цих виборах – це голосування за бренд партії, а не за особистість. «Не варто бігти до заповнення виборчих бюлетенів з думкою про те, що бренд партії дорівнює адекватності її кандидатів. Елементарний Google-пошук може розкрити брудне політичне минуле «слуг». Такі ж кандидати як Гудзенко відносяться до іншої категорії. Вони не потребують партійної «подушки безпеки», оскільки працюють безпосередньо з електоратом. Жодна політична технологія не є такою сильною, як прямий діалог – це вам скаже будь-який політтехнолог, і буде правий», – говорить Олексій Рожнов.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors