Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Микола Бабенко першим за даними ЦВК зареєструвався в кандидати до Верховної Ради від Білої Церкви
Микола Бабенко першим за даними ЦВК зареєструвався в кандидати до Верховної Ради від Білої Церкви
П’ятниця 14 Червня, 2019

У Білій Церкві Київської області на вибори від політичної партії “Біла Церква разом” балотується до Верховної Ради колишній член партії УДАР та БПП Микола Бабенко, який з 2010 року був депутатом Київської обласної ради VI скликання, а з 27 лютого 2014 року до 10 листопада 2015 року очолював Київоблраду.

Біографія

За даними сайту Чесно, Микола Бабенко народився 17 вересня 1980 року в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області, є громадянином України, проживає в місті Києві протягом останніх п’яти років, має вищу освіту, був головою Київської обласної ради, судимостей немає.

Голова ГО «Біла Церква Разом».

З 2015 року – засновник та директор ТОВ «БіоПромЕнерго» та Центру залучення інвестицій «BC Invest».

Микола Бабенко є помічником на громадських засадах народного депутата Палатного Артура Леонідовича.

Раніше балотувався до Верховної Ради від партії УДАР та БПП:

До Верховної Ради 9-го скликання Микола Бабенко піде від партії “Біла Церква разом”, таку інформацію оприлюднила Центральна виборча комісія у Facebook.

Постанова Про реєстрацію кандидата в народні депутати України Бабенка М.В.

Таким чином, загалом, на 13 червня Комісія зареєструвала 53 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 42, висунутих політичними партіями – 11.

Всього станом на 13 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 188 кандидатів у народні депутати України, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 170, висунутих політичними партіями – 18.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors