Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Моторошна ДТП на Київщині за участю маршруток, 26 людей постраждало
Моторошна ДТП на Київщині за участю маршруток, 26 людей постраждало
Вівторок 4 Червня, 2019

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 10 години ранку у місті Боярка на перехресті вулиць Незалежності та Б. Хмельницького.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Київській області.

За попередніми даними, спочатку сталося зіткнення маршрутного автобусу «Мерседес», який продовжуючи рух по другорядній дорозі «зачепив» автомобіль «Шкода». Після чого автотранспорт занесло на головну дорогу, де сталося зіткнення з маршрутним автобусом «Богдан».   

На місці події працювали група реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції, слідчо-оперативна група, рятувальники, медики.

На момент повідомлення в результаті ДТП 26 людей отримали травми різного ступеню тяжкості, їх шпиталізовано.  Троє з них у тяжкому стані і знаходяться в реанімаційному відділенні.

Водій автобусу «Мерседес» затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Маршрутний автобус «Мерседес» вилучено і поміщено на майданчик тимчасово тримання.

За даним фактом працівниками Слідчого управління поліції Київщини відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення підозри водієві та обрання йому міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції в Київській області

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors