Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Міжнародному аеропорту “Біла Церква” бути: погоджено передпроєктну документацію на відкриття
Міжнародному аеропорту “Біла Церква” бути: погоджено передпроєктну документацію на відкриття
Вівторок 10 Грудня, 2019

Вище керівництво Міністерства інфраструктури, Державної прикордонної служби, Державної фіскальної служби та Білоцерківської міської ради беззаперечно погодили передпроєктну документацію на відкриття міжнародного пункту пропуску через державний кордон на аеродромі “Біла Церква”.

Про це повідомляє Білоцеркіський вантажний авіаційний комплекс.

Відтепер ніхто не зможе нам дорікнути, що відсутня політична воля на відкриття міжнародного аеропорту в Білій Церкві. Тепер слово та практичні дії за депутатами Білоцерківської міської ради в частині підтримки подальших кроків Проєкту.

“З допомогою запуску нового регіонального аеропорту ми змінимо підхід до стратегічного розвитку міста. Створення повноцінного інфраструктурного об’єкта на базі модернізованого комунального підприємства “Білоцерківський вантажний авіаційний комплекус” – це те, чого наразі найбільше не вистачає місту та бізнесу, а також на що з нетерпінням чекають наші громадяни, – відзначає Юрій Агалієв, т.в.о. директора КП БМР “БВАК”. – Для нас погодження проектної документації на відкриття міжнародного пункту пропуску через кордон на аеродромі “Біла Церква” є важливим аргументом державної підтримки та слугує добрим знаком для потенційних партнерів, які очікують на реалізацію Проекту”.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors