Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “МЕТКАСПОСТАЧ” став спонсором Білоцерківської баскетбольної школи “Літаючі Білки”
“МЕТКАСПОСТАЧ” став спонсором Білоцерківської баскетбольної школи “Літаючі Білки”
Субота 19 Грудня, 2020

«Зараз завдання бізнесу – не тільки вистояти, а й допомогти тим, хто гостро потребує підтримки», – директор заводу «МЕТКАСПОСТАЧ» про підтримку молодіжного спорту.

2020-й рік став для нас вчителем. Ми переглянули ставлення до свого здоров’я, гостро відчули, наскільки важлива підтримка оточуючих у критичний момент. Вдвічі радісно, ​​коли приклад підтримки подають найсильніші – великі компанії, які зуміли не тільки вистояти в кризу, а й подбати про майбутнє покоління. З радістю повідомляємо, що завод «МЕТКАСПОСТАЧ» – провідний український виробник металевих поличних стелажів – став спонсором баскетбольної школи «Літаючі Білки».

У Білоцерківській баскетбольній школі «Літаючі Білки» займаються діти з 6 років. За їх юними плечима вже безліч призових місць. Нещодавно команда «Літаючі Білки» 2004 р.н. виграла дві гри в Юнацькій баскетбольній лізі Київської області. У першій грі вони обіграли команду «GRAND» з Василькова з рахунком 70:64. А в другій здобули впевнену перемогу над киянами «Слем-СДЮШОР-16» з рахунком 67:47. Наразі команда діле 4-6 місце та бореться за вихід у фінал чотирьох, де розгорнеться основна боротьба за медалі ЮБЛКО сезону 2020/2021. Будемо вболівати за юних баскетболістів і в наступних іграх.

Радують не тільки спортивні досягнення вихованців школи. У наш час тотальної залежності від гаджетів і соцмереж важливо створювати для дітей та молоді альтернативне середовище для розвитку. Баскетбольне ком’юніті – саме те місце, де виховується самодисципліна, цілеспрямованість і командний дух.

Денис Гнатюк, тренер команди «Літаючі Білки»:

«Заняття спортом в дитинстві формують здоров’я людини на все життя. Плюс в нашій школі діти розвиваються у сприятливому середовищі однолітків та однодумців, вчаться ефективно працювати в команді, ставити цілі і досягати їх. Ці навички просто незамінні. Тому так важливо спонсорувати дитячі та юнацькі команди, спортивні змагання та школи. Я радий, що багато підприємців України це усвідомлюють».

Без фінансової підтримки бізнесу складно уявити розвиток спорту. Вона особливо необхідна для участі в турнірах. Команди отримують розвиток у спарингах і турнірних матчах, у яких можна виявити помилки і сильні сторони, отримати свій досвід і застосувати досвід інших команд. У «Літаючих Білок» є така підтримка, і можна з упевненістю чекати на нові перемоги.

Володимир Скакун, директор компанії «МЕТКАСПОСТАЧ»:

«Здоров’я, спорт, турбота про майбутнє покоління – наші корпоративні цінності. Співробітники «МЕТКАСПОСТАЧ» їх поділяють і пишаються подібними соціальними проектами, які підтримує наш завод. Ми будемо й надалі  відроджувати спортивні традиції. Сьогодні перед бізнесом стоїть  завдання не тільки вистояти, а й допомогти тим, хто гостро потребує підтримки. Сподіваємося, до нас приєднаються й інші великі компанії».

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors