Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Мер закликав білоцерківців розмістити Державний символ до Дня прапора та Дня Незалежності
Мер закликав білоцерківців розмістити Державний символ до Дня прапора та Дня Незалежності
Вівторок 18 Серпня, 2020

Геннадій Дикий закликав білоцерківців розмістити Державний символ у виробничих зонах, місцях відпочинку, локаціях де найбільше перебуватимуть мешканці і гості міста.

23 серпня ми вшановуємо один із офіційних символів країни – Державний прапор України. 24 серпня, щорічно, починаючи з 1991 року, українці відзначають найголовніше свято нашої держави – День Незалежності України.” – пише мер на своїй сторінці у Facebook.

Ці свята мають важливе державне значення, і українці по всьому світу не забувають ким вони є від народження, шанують ці свята і підіймають блакитно-жовтий стяг – символ боротьби, перемоги і любові до своєї країни.

Прошу і Вас 23 та 24 серпня 2020 року приєднатися до всього українського народу і максимально прикрасити фасади Ваших підприємств і організацій та здійняти над ними Державний прапор України.

Також прошу віднайти можливість та розмістити Державний символ у виробничих зонах, місцях відпочинку, локаціях де найбільше перебуватимуть як Ваші працівники, так і гості установ.

Ми маємо пам’ятати свій генетичний код та шанувати предків, які боролися за Волю та Незалежність нашої держави й тих, хто сьогодні під блакитно-жовтим стягом, ціною власного життя стоїть на захисті нашого Суверенітету.

Переконаний, що Ви неодмінно долучитеся до загальнодержавних заходів та зробите свій внесок у піднесення патріотичного духу білоцерківців та стимулюватимете їх шанувати і поважати головний Держаний символ України!”

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors