Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Маловільшанська ОТГ: що відомо про молодого політика
Маловільшанська ОТГ: що відомо про молодого політика
П’ятниця 5 Березня, 2021

Як не мудруй, а правди ніде діти (с).

Але, здається, пан Дробович, новообраний голова Маловільшанської ОТГ, не знайомий з цим висловом. Вдруге з початку своєї каденції він призначає собі “скромну” премію у розмірі 150% від посадового окладу. Сільські старости отримали 10% премії, а, наприклад, вчителям заробітну плату затримували двічі – за січень і за лютий. Медики також отримують гроші із затримками. 

За що ж преміюють Юрія Дробовича?

Із відкритих джерел стало відомо, що єдиний здобуток голови ОТГ з листопада по березень – це освітлення вулиць Молодіжна, Польська та Затишна села Озерн у 2020 році. Також йде мова про проект освітлення ще кількох вулиць, але ж обіцяти – ще нічого не значить. Доречі, благоустрій стосується лише села Озерна, де наразі проживає пан Дробович. 

Команда голови також виставляє як здобуток передачу КНП «Білоцерківська  центральна районна лікарня» зі спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності Маловільшанської сільської територіальної громади. Але питання фінансування лікарні залишається відкритим. Маловільшанська громада просто не в змозі фінансово утримувати лікарню. Отже, невдовзі нас чекають серйозні кадрові зміни. Що, враховуючи поточну ситуацію з ковід, може створити колапс медичної системи у окремо взятому районі.

Люди бідкаються – влада розводить руками

Здавалося б, новообраному очільнику громади потрібно робити максимум, щоб заслужити довіру і повагу населення. Люди регулярно звертаються за допомогою у рішенні простих побутових питань, як то вивіз сміття, чистка та посипання доріг у зимовий період, тощо. Але реакція з боку влади – відсутня. 

Не такого розвитку подій очікувала громада, коли віддавала свої голоси за молодого і “перспективного” політика. Вочевидь, пан Дробович чітко розуміє, чиї інтереси він має захищати і на чиє благо працювати. І це явно не інтереси його виборців.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors