Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Майбутній аеропорт у Білій Церкві буде міжнародним – голова Київської ОДА
Майбутній аеропорт у Білій Церкві буде міжнародним – голова Київської ОДА
Четвер 13 Лютого, 2020

Запланований у Білій Церкві аеропорт має отримати статус міжнародного, повідомив голова Київської обласної державної адміністрації (ОДА) Олексій Чернишов.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Є відома європейська практика розташування аеропортів на невеликій відстані від столиці, які обслуговують лоукости. Наш перший аеропорт “Біла Церква” отримає статус міжнародного і залучить нові авіакомпанії. Вже цього року ми розробляємо відповідну документацію, а також плануємо прискорити перетворення цього аеропорту в міжнародний”, – повідомив Чернишов на прес-конференції в четвер.

За його словами, також планується відкриття пункту пропуску через державний кордон, а надалі – будівництво пасажирського та вантажного терміналів.

“Поруч із аеропортом – залізниця, це створить унікальний комфортний хаб для перевізників. Ми очікуємо, що це позитивно вплине на розвиток туризму та економіки України”, – підсумував він.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors