Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Лідер гурту “Друга Ріка” оприлюднив свої результати на COVID-19
Лідер гурту “Друга Ріка” оприлюднив свої результати на COVID-19
Середа 18 Березня, 2020

Лідер гурту “Друга Ріка” Велерій Харчишин пройшов тестування на COVID-19 в інфекційному відділенні лікарні у Білій Церкві. Вірусу в співака не виявили. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Так, після повернення з Італії музикант запідозрив у себе коронавірус і відразу здав всі необхідні тести. Сьогодні він отримав результати цих тестів, які підтвердили, що COVID-19 у нього немає.

“Після отримання мною другого тесту (ПЛР), що остаточно підтвердив відсутність вірусу COVID-19 (коронавірусу), мене було виписано для продовження лікування пневмонії у медустанові за місцем проживання. Я з радістю, але зі сльозою на вікні білої церкви, самостійно покинув інфекційне відділення у БЦ з виглядом на ту ж саму білу церкву (Храм Святого Пантелеймона — Вікіпедія)”, — написав Харчишин.

Зараз артист, у якого діагностували пневмонію, перебуває в одній з приватних київських лікарень.

“Отже, для розвінчування міфу і забезпечення офіційного алібі своїм друзям та лЮбим контактним особам, публікую результати моїх обох тестів”, — написав артист.

Нагадаємо, Валерій Харчишин: Лежу у Білій Церкві – все працює, але через ср*ку.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors