Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Кримський напрямок: відбиття повітряного нападу
Кримський напрямок: відбиття повітряного нападу
Четвер 2 Вересня, 2021

На одному з полігонів бойової підготовки, що на півдні країни, особовий склад зенітно-ракетних підрозділів вдосконалював свої навички з протиповітряної оборони.

– Під час тренування бойові обслуги зенітно-ракетних комплексів “Бук”, “Оса“ та С-300 відпрацювали низку завдань із протиповітряного прикриття угрупування військ та важливих об’єктів інфраструктури в режимі максимально наближеному до бойового, – зазначив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як повідомив командувач, в ході практичної фази навчань засоби протиповітряної оборони відпрацювали питання наведення на цілі повітряного противника, а також відпрацювали завдання з підтримки наземних сил, відбиття повітряного нападу умовного противника та прикриття важливих державних об’єктів.

– Навчання мали на меті підвищити злагодженість в роботі бойових розрахунків. Тому, в процесі їх планування тренувань враховувався узагальнений аналіз досвіду проведення бойових дій, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами військовослужбовці, що брали участь у тренуванні, з поставленими завданнями впоралися. Мета тренування досягнута.

Разом переможемо!
Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors