Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Кримський напрямок: Об’єднані сили ЗСУ готові відбити атаку російського агресора (Відео)
Кримський напрямок: Об’єднані сили ЗСУ готові відбити атаку російського агресора (Відео)
Середа 7 Квітня, 2021

Екіпажі бойових вертольотів армійської авіації та військовослужбовці підрозділів десантно-штурмових військ, які підпорядковані Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України взяли участь у навчаннях з протидії морському десанту умовного противника на ділянці морського узбережжя.

Про це повідомили в службі зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

Як повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, українські військові продовжують виконувати завдання на межі з тимчасово окупованою територією Кримського півострова. Разом із тим, під час проведення заходів бойової підготовки, воїни відпрацьовують питання навченості та злагодженості в умовах максимально наближених до бойових.

— Зокрема, цього тижня, воїни-десантники були підняті по тривозі та здійснили марш в район виконання завдань. Зайнявши плацдарм, десантники приступили до виконання завдань з протидесантної оборони морського узбережжя, — зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, десантники провели спільні тренування з відбиття нападу умовного противника.

— Своєю чергою екіпажі вертольотів армійської авіації забезпечили вогневу підтримку десантників та відпрацювали заходи з евакуації поранених з поля бою, — наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як зазначив командувач, питання збереження життя і здоров’я військовослужбовців є неодмінним елементом вишколу захисників півдня України. Кожні тренування містять вправи з відпрацьовування надання домедичної допомоги постраждалим військовослужбовцям.

За словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, правильна та своєчасна евакуація пораненого є запорукою його шансів на життя та повноцінне одужання. Тому всі, хто залучені до медичної евакуації мають працювати швидко та злагоджено.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors