Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > “Комфортні” перевезення: у маршрутках Богдан знову на ходу відпадають колеса
“Комфортні” перевезення: у маршрутках Богдан знову на ходу відпадають колеса
Четвер 31 Жовтня, 2019

30 жовтня о 10:30 на проспекті Героїв Сталінграда в місті Київ у маршрутки, під час перевезення пасажирів, від’єднуються задні ліві колеса з напіввіссю та котяться поперек дороги і зупиняються аж у припаркованому автомобілі, дивом оминувши пішохода.

Про це повідомив Oleksiy Biloshytskiy в себе на сторінці в Facebook.

На щастя, внаслідок аварії ніхто не постраждав, окрім припаркованого автомобіля Nissan.

На водія “Богдана” патрульними було складено протокол за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, але відповідальність очікує не тільки на водія. Особу, яка відповідає за випуск на лінію транспортних засобів, було притягнуто до відповідальності за ст. 128 КУпАП. І до перевізника також будуть вжиті заходи.

Щодня сотні людей, користуючись послугами пасажирських перевезень, довіряють водіям цих транспортних засобів своє життя та здоров’я. Елементарне дотримання правил дорожнього руху, уважність, безпечна швидкість та контроль за технічним станом транспортних засобів зробить таку поїздку дійсно безпечною.
Прикро, що багато хто цього не розуміє.
“, – повідомляє Oleksiy Biloshytskiy.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors