Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Командувач об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв привітав з Днем Соборності України
Командувач об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв привітав з Днем Соборності України
П’ятниця 22 Січня, 2021

Шановні бойові побратими! Від імені Командування об’єднаних сил Збройних Сил України та себе особисто, вітаю Вас зі святом – Днем Соборності України!

Акт Злуки, проголошений 22 січня 1919 року, став символом віковічного прагнення нашого народу жити у єдиній соборній незалежній державі, яскравим виявом незламності українців та їхнім прагненням до національної єдності.

На жаль, сьогодні наша країна знову переживає складні часи. Українські захисники вкотре відстоюють національні інтереси та територіальну цілісність держави.

Але, обов’язково настане той час, коли відбудеться возз’єднання з Україною тимчасово окупованих російським агресором районів Донбасу і Кримського півострова.

Впевнений, що в єдності дій та соборності душ ми зможемо перетворити нашу країну в могутню державу, де кожен громадянин почуватиметься впевнено та захищено.

З нагоди Дня Соборності України, щиро бажаю Вам здоров’я та натхнення, добробуту, злагоди і мудрості у прийнятті будь-яких рішень. Нехай віра в демократичну, соборну й незалежну країну надихає нас на нові звершення!

Слава Україні! Разом переможемо!

Генерал-лейтенант Сергій Наєв

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors