Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Коли білоцерківчанам очікувати на підвищення вартості проїзду у громадському транспорті
Коли білоцерківчанам очікувати на підвищення вартості проїзду у громадському транспорті
Вівторок 23 Квітня, 2019

23 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, на якому обговорили питання щодо  організації перевезення пасажирів громадським транспортом.

На розгляд членів виконавчого комітету було винесено два проекти: про зупинення дії рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 15 січня 2019 року № 10 «Про тариф на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування» та  про зупинення дії рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 15 січня 2019 року № 11 «Про тариф на проїзд у міському електричному транспорті».

Коментуючи питання щодо тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, начальник відділу транспорту та зв’язку міської ради Олена Шевченко зазначила: «До  виконавчого комітету надійшов аудиторський звіт – обґрунтування тарифу на послуги перевезення пасажирів у міському транспорті підприємств ПП «КАН», ТОВ «ЕПІТРАНС», ПАТ «Білоцерківський автобусний парк», МПП «Діліжанс»,  виконаний фахівцями Національного транспортного університету, кафедри «Фінанси, облік і аудит»,  а також звіт про фактичні результати планово-розрахункового тарифу ТОВ «ТРАНССІТІ», виконаний ПП «Аудиторська фірма «Рось-аудит».

Враховуючи те, що зазначені матеріали потребують часу на опрацювання,  даними проектам рішення пропонується перенести дату, до якої зупинялась дія рішення з 01 травня до 10 травня 2019 року».

Аналогічно до 10 травня ц.р. було зупинено дію рішення щодо  тарифу на проїзд у міському електричному транспорті.

Члени виконкому також внесли зміни й до рішення виконавчого комітету міської ради від 26 березня 2019 року № 194 «Про розгляд Експертного висновку за результатами громадської експертизи рішень виконавчого комітету Білоцерківської міської ради».

Начальник відділу транспорту та зв’язку міської ради Олена Шевченко зауважила, що зміни стосуються  підпункту 1.2. п.1. даного рішення, який буде викладено в такій редакції: За результатами аналізу, визначеного п.п. 1.1. рішення, розробити заходи, спрямовані на реалізацію Експертного висновку за результатами громадської експертизи рішень виконавчого комітету Білоцерківської міської ради або надати обґрунтування щодо неможливості врахувати такі та подати їх на розгляд виконавчого комітету Білоцерківської міської ради до 07 травня 2019 року.

Причиною перенесення дати розгляду Експертного висновку за результатами громадської експертизи рішень виконавчого комітету Білоцерківської міської ради з 23 квітня на 07 травня ц.р. також є надходження вищезазначених аудиторських звітів, які потребують вивчення.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors