Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Кібербулінг: студента 2-го курсу Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу відрахували за коментар
Кібербулінг: студента 2-го курсу Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу відрахували за коментар
П’ятниця 13 Грудня, 2019

11 грудня було відраховано студента 23 поф. групи педагогічного колледжуза коментар під постом в Instagram.

Пост жорстко і агресивно висміює цей навчальний заклад, і відрахований Владислав (@fading_hell) вирішив підтримати авторів цього запису та в подібній манері висловитися щодо директора та навчального закладу.

Хоч коментар він розмістив напередодні 10 грудня близько 20:30, а видалив через годину, йому не вдалося уникнути, як він сам написав своєюму знайомому особисто, «кібербулінгу» з боку інших студентів, які стежать за постами даного профілю (@bc.city.undercity).

Відрахований студент Владислав запевняє, що це особиста образа директора, і навіть при всьому бажанні і можливості, повертатися він не збирається.

На даний момент під записом розгорівся скандал. Всі обговорюють коледж, правильність дій студента та адміністрації коледжу.

Після відрахування Владислав розмістив в своєму профілі в Інстаграм запис, де вибачився за те, що образив почуття студентів і викладачів, а також написав, що навчали в закладі дійсно добре, претензій до коледжу він не має, а відрахування він заслужив. Він попросив студентів коледжу поширити цей запис. Хоча причин, за якими він зважився на вибачення він називати відмовився.

Нині під постом, де був той самий коментар, розгорівся скандал між тими, хто вважає, що коледж обмежує таким чином свободу слова і жорстко душить сарказм і жарти, та тими, хто вважає, що всіх, хто сміється і жартує, потрібно виключати.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors