Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Керівництво Білоцерківського ЖЕКу погрожує звільненням працівниці через виробничу травму
Керівництво Білоцерківського ЖЕКу погрожує звільненням працівниці через виробничу травму
Четвер 19 Грудня, 2019

Працівниця ЖЕКу №1 м. Білої Церкви отримала травму під час виробництва, однак керівництво установи відмоляється визнавати це виробничою травмою, не реєструє звернення для видачі їй акту про травму, ба більше, погрожує звільненням.

Про кричуще порушення трудових прав працівниці ЖЕКу повідомив редакцію голова ГО “Білоцерківський корпус Добровольців” Олександр Магдич.

Травмування сталось під час розвантажування трактора з будівельними матеріалами. Вона отримала сильну травму плеча, внаслідок чого вилізла гуля.

Постраждала жінка в ЖЕКу працює двірником. Як і інші працівники, вона змушена за власний кошт купувати миючі засоби, щоб прибирати у під’їздах будинків.

Однак, не зважаючи на її зусилля і жагу працювати, керівництво та секретар ЖЕКу не приймають і не реєструють у неї лікарного листа, проте залякують звільненням, погрожуючи, що вона більше ніде у місті не знайде собі роботу.

“Майстер ЖЕКу повідомив, що мене звільнять, якщо я буду жалітись, щоб відстояти свої права”, – говорить працівниця.

Постраждала жінка написала на ім’я директора ЖЕКу заяву на видачу їй акту про травму і з вимогою провести розслідування через її травмування, але він уникає її, а секретар не реєструє звернення.

Жінка сильно налякана та просить допомогти їй у вирішення проблем з працедавцем.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors