Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Громада Білої Церкви виступає з вимогою визнання суміші «насвай» наркотичною речовиною
Громада Білої Церкви виступає з вимогою визнання суміші «насвай» наркотичною речовиною
Вівторок 17 Грудня, 2019

17 грудня 2019 року в приміщенні БНВО «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня» відбулося розширене засідання Асоціації батьківської громадськості з проблеми поширення наркотичних речовин серед учнівської молоді за участю керівників закладів освіти, управління освіти і науки, Національної поліції, лікарів-наркологів, психологів та ГО Центр здорового життя «Мій вибір».

Про це повідомив на своїй сторінці Начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик.

“Причиною термінової зустрічі стало стрімке збільшення кількість повідомлень про продаж наркотичних речовин у Білій Церкві серед учнівської молоді. Громадськість б’є на сполох. Торгівля наркотичними речовинами стрімко переходить в онлайн. У місті на стінах житлових будинків та шкіл,парканах з’являються все нові й нові написи з адресою сайту, на якому можна купити наркотичну речовину”, – повідомляє він.

“Громадскість виступає з вимогою якомога швидше вирішити питання з визнанням суміші «насвай» наркотичною речовиною, пропонуючи внести зміни до Постанови Кабінету Міністрів від 6 травня 2000 року № 770 «Про затвердження переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів» і визнати насвай особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено”, – додав він.

Нагадаємо, в одній з Білоцерківських шкіл учні розповсюджують наркотики.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors