Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Голова Київської облради Микола Стариченко подав у відставку
Голова Київської облради Микола Стариченко подав у відставку
Четвер 30 Липня, 2020

Своє рішення він пояснив “низкою інсинуацій, інтриг та брудних технологій, які набирають оберти в період передвиборчої кампанії” та в яких він не збирається брати участь.

Про це він повідомив на своїй сторінці у facebook.

Стариченко повідомив, що нещодавно в обласній раді було створено депутатську групу “За демократичні ініціативи Президента України Володимира Зеленського”, до складу якої увійшов і він. “Проте, наголошую, що створення такої групи не означає мій перехід чи депутатського корпусу до лав політичної партії “Слуга народу”, — пояснив Стариченко.

До групи увійшли такі відомі білоцерківці:

  • Наталія Бігарі, обрана до облради від “Самопомочі”, а до Верховної Ради висувалася від “Голосу”. Судячи з усього тепер розраховує потрапити до облради вже від “слуг”.
  • Анатолій Даниленко – ректор Білоцерківського національного аграрного університету, свого часу був навіть народним депутатом СРСР, а також України двох скликань, представник “Селянської партії України”, партії “Українці Разом”, “Партії регіонів”, а також “Радикальної партії”, від якої і потрапив до облади.
  • Олександр Поляруш – заступник Білоцерківського міського голови, до обласної ради потрапив теж від “Радикальної партії”. 2012-го балотувався до Верховної Ради від “Партії пенсіонерів України”, був помічником народного депутата Віталія Чудновського, а також був членом “Партії регіонів”.

Стариченко також додав, що свого часу він був одним із керівників Радикальної партії Олега Ляшка в області, і повідомив, що Радикальна партія братиме участь і в нинішніх виборчих перегонах. Але він особисто не братиме участь у місцевих виборах.

Нагадуємо, що нещодавно Олег Ляшко назвав свого колишнього соратника Миколу Стариченка – проституткою. За те, що той нібито переметнувся у президентську партію.

Крім того про відставку Стариченка повідомив і лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко, назвавши того “політичною повією”, яка разом із іншими “депутатами-запроданцями” від РПЛ створили в облраді групу на “підтримку демократичних ініціатив президента Зеленського”.

“Ці повії так мріють утриматися в депутатських кріслах, що, зраджуючи партію, остаточно втратили совість і елементарну пристойність”, — написав Ляшко.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors