Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Глава АП про петицію за відставку Зеленського: Ми розцінюємо її як жарт
Глава АП про петицію за відставку Зеленського: Ми розцінюємо її як жарт
П’ятниця 24 Травня, 2019

Глава Адміністрації президента Володимира Зеленського Андрій Богдан прокоментував петицію про відставку глави держави, яка набрала необхідну кількість голосів для її розгляду.

Це він зробив в ефірі програми “Право на владу” на телеканалі “1+1”.

“Ми розцінюємо цю петицію, як жарт, можливо навіть як смішний жарт. Законом передбачені випадки, коли закінчуються повноваження президента і такі петиції не є підставою для реагування шляхом закінчення повноважень президента”, – заявив Богдан.

За його словами, у команді Зеленського усвідомлюють, що частина населення його не підтримує.

“Але у будь-якому випадку ми розуміємо, що є частина населення, яка незадоволена діями чинного президента і ми будемо старатися, щоб ця частина населення зменшувалась шляхом їх переконання і щоб вони стали нашими однодумцями”, – зазначив глава АП.

Нагадаємо, на сайті президента України електронна петиція «За відставку президента Володимира Зеленського» зібрала необхідні для розгляду 25 тисяч голосів. Це сталося через чотири дні після інавгурації шостого президента України.

Станом на 09:00 24 травня петиція зібрала понад 42 тисячі голосів.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors