Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Геннадій Дикий взяв участь у нараді в Мінінфраструктури: відкриття міжнародного аеропорту в Білій Церкві
Геннадій Дикий взяв участь у нараді в Мінінфраструктури: відкриття міжнародного аеропорту в Білій Церкві
П’ятниця 17 Січня, 2020

Нарада відбулася 16 січня за участі представників центральних органів виконавчої влади спільно з міським головою Білої Церкви та заступником голови КОДА.

Про це повідомляє Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс. 

“У четвер, 16 січня 2020 року, в Мінінфраструктури відбулась міжвідомча нарада, на якій представники центральних органів виконавчої влади спільно з міським головою Білої Церкви та заступником голови КОДА обговорили подальші кроки та наміри з впровадження Проекту “Створення міжнародного аеропорту в Білій Церкві”.

Мінінфраструктури підтвердили незмінність позиції стосовно розвитку регіонального аеропорту та визначили необхідність пришвидшення дій з реалізації першочергового етапу – відкриття міжнародного пункту пропуску через кордон на аеродромі “Біла Церква”. 

З цією метою міський голова Білої Церкви спільно з заступником голови КОДА домовились про напрацювання механізмів з улагодження певних земельних питань. 

Також обговорювались питання щодо виготовлення повноцінної проектно-кошторисної документації під відкриття пункту пропуску та реконструкції злітно-посадкової смуги. 

Крім того, під час наради експертами Офісу підтримки реформ передано Геннадій Дикий проект Концептуальної записки для опрацювання та визначення умов з державно-приватного партнерства. 

Проведення міжвідомчої наради сприяло напрацюванню дорожньої карти з реалізації Проєкту на 2020 рік та підтвердило наміри кожної зі сторін продовжувати рух з розвитку потужного інвестиційного проєкту”, – йдеться у повідомленні.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors