Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Геннадій Дикий: в інфекційній лікарні знаходиться 22 хворих, з них 17 білоцерківців
Геннадій Дикий: в інфекційній лікарні знаходиться 22 хворих, з них 17 білоцерківців
Субота 16 Травня, 2020

Геннадій Дикий 16 травня прозвітував про стан справ у місті. Він повідомив, що у інфекційному відділенні третьої міської лікарні знаходяться 22 хворих з них 17 білоцерківців.

Як зазначає мер, у 12 пацієнтів діагноз COVID-19 підтверджено лабораторно, із них 9 білоцерківців.На амбулаторному (домашньому) лікуванні наразі 9 хворих.

За інформацією, наданою Київською обласною адміністрацією, у Білій Церкві зафіксовано 25 випадків коронавірусної інфекції. У Білоцерківському районі – 7 хворих. Випадки зафіксовані в с. М. Вільшанка – 1, Фурси – 2, м. Узин – 4.

Під наглядом лікарів сімейної медицини на домашній самоізоляції знаходяться 52 особи, які контактували з підтвердженими хворими або нещодавно повернулися з-за кордону. Всі вони почуваються добре.

Геннадій Дикий:

В зв’язку з пом’якшення карантину значно збільшилась кількість людей на вулицях Білої Церкви і я ще раз нагадую про необхідність дотримуватись протиепідемічних заходів. Намагайтеся не потрапляти у скупчення людей, дотримуйтесь необхідної соціальної дистанції, не нехтуйте захисними засобами та правилами особистої гігієни. Бережіть себе і своїх близьких.

За даними Київського обласного лабораторного центру, у Київській області станом на 10.00 16 травня 2020 року офіційно підтверджено 1143 випадків захворювання на коронавірус, з них у 97 дитини та 190 медичних працівників (дані за весь період).

За останню добу на Київщині виявлено 49 нових випадків.

На стаціонарному лікуванні в Киїській області – 201 особа, на амбулаторному лікуванні (самоізоляція) – 942 особи

Одужало на Київщині 206 людей, у тому числі 18 дітей.

За минулу добу в Україні зафіксовано 433 одужавших від коронавірусної хвороби. Це найбільший показник за час епідемії. Про це повідомили на бифігну МОЗ.

Загалом за час епідемії в Україні підтверджено 17 858 випадків COVID-19, з них 4 906 одужали, 497 померли. Протягом минулої доби, 15 травня зафіксували ще 528 нових випадків зараження коронавірусом, після того як кілька днів цей показник коливався в межах 400-500. При цьому загинула 21 людина.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors