Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Геннадій Дикий: садочок №14 закрили на карантин
Геннадій Дикий: садочок №14 закрили на карантин
Четвер 3 Вересня, 2020

3 вересня мер Білої Церкви надав розгорнуте інтерв’ю, в якому розповів про ситуацію із садочоком, працівники якого захворіли на коронавірусну інфекцію, нове обладнання для першої гімназії, про Білоцерківську ОТГ та інші нагальні питання.

О 9 годині ранку 3 вересня було проведене засідання комісії БМР комісія з техногенно-екологічної безпеки, де було прийнято рішення про переведення на карантин садочка №14. Як повідомив Геннадій Дикий, зараз буде проведено тестування всіх без виключення працівників даного закладу, крім того буде проведена дезінфекція приміщення і навколишньої території, а далі за результатами аналізів буде прийматись відповідне рішення. Наразі Біла Церква знаходиться у зеленій зоні, а також усі 25 шкіл у нашому місті працюють у нормальному режимі.

Нове обладнання для їдальні першої гімназії

Навчальному закладу було придбано пароконвектомат, електроплити вітчизняного виробника, і потужна мийка та інше. Нове обладнання дає можливість швидко і якісно приготувати їжу для дітей. У пароконвектоматі не втрачаються корисні властивості їжі. Також це обладнання є енергозаощадливим. Мер повідомив, чому було обрано саме цю школу. Гімназисти харчуються за системою дабл-меню (коли діти із двох-трьох страв обирають їхню улюблену. Вони сьогодні обирають на завтра, надсилають у Viber, все це формується на загальношкільному сервері і звідти вже засилається в їдальку скільки і яких страв готувати.) У першій гімназії із більше ніж тисячи учнів у столовій харучуються 750 дітей, і це великий результат, адже раніше харчувалось лише 300 учнів. Тому саме у них вирішили розпочинати впроваджуввати нове обладнання.

Процес приєднання сіл до Білоцерківської ОТГ

Як повідомив Геннадій Дикий, чутки є бізпідставники, в яких говорять про закриття шкіл у цих селах. До Білоцерківської ОТГ приєднуються 10 селищних рад, в яких якість навчання і соціальних послуг навпаки після об’єднання покращиться.

Передвиборчі перегони і газети з критикою

Містом розповсюджуються газети, в яких критикують роботу мера, зокрема тарифи. Але як зазначив мер, тарифи у Білій Церкві є нижчими за середні по Україні. По прозорості роботи міської ради, Біла Церква у десятці із 600 міст україни! За прозорістю інвестиційної діяльності Біла Церква на першому місці серед усіх міст України, минулого року були на 5 місці. Це дуже хороший показник, адже це дослідження міжнародної організації.

Нагальні питання

Місто готується до опалювального сезону. Проводяться магістральні роботи. Тариф на опалення є нижчим за середню по Україну. Реграменті роботи проводяться по ТЕЦ. Місто буде вчасно приготовлене до початку опалювального сезону. Наразі в місті проводиться багато ремонтних робіт. Близько 6 млн грн буде виділено з бюджету для безпечного навчання дійтей.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors