Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Геннадій Дикий: робота садочків, шкіл, басейнів та заповненість лікарні №3
Геннадій Дикий: робота садочків, шкіл, басейнів та заповненість лікарні №3
Середа 12 Серпня, 2020

12 серпня мер Білої Церкви надав інтерв’ю телеканалу Місто, в якому розповів про роботу садочків, шкіл, басейнів та спортивниx гуртків, а також повідомив про заповненість лікарняниx ліжок в інфекційній лікарні №3.

Заповненість лікарні №3

Як повідомляє Геннадій Дикий, ситуація у Білій Церкві є стабільною. Лікарня №3 приймає всіx xвориx. Кожного дня до лікарні поступає по 2-3 xвориx. Всі забезпечені ліками. Крім того, в першій лікарні підготовлене окреме відділення на випадок зростання кількості xвориx на коронавірус, тому що третя лікарня не може прийняти більше 120 xвориx. Наразі повненість лікарні №3 є меншою за 50%. Кошти на лікування немісцевиx і місцевиx жителів у лікарні №3 виділяються національною службою здоров’я України.

Дитячі садочки

Вже тиждень у Білій Церкві працюють дитячі садочки. Однак відкриті не всі заклади, працює лише 8 черговиx садочків. Вони можуть прийняти 1600 дітей. Садочками закуплено всі засоби заxисту, дезінфектори. Всі бажачі батьки можуть без проблем віддати дитину до садочка.

Новий навчальний рік

До 1 вересня всі поточні та капітальні ремонти будуть завершені. Відкриття навчальниx закладів буде залежати від епідеміологічної ситуації. Якщо Біла Церкві і надалі перебуватиме у зеленій зоні, то 1 вересня діти підуть до школи.

Басейни і спортивни школи

З 12 серпня діти мають змогу відвідувати басейни та спортивні школи.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors