Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Геннадій Дикий: ремонт мосту по вул. Дружби, відкриття садочків та командний спорт
Геннадій Дикий: ремонт мосту по вул. Дружби, відкриття садочків та командний спорт
Середа 10 Червня, 2020

10 червня Геннадій Дикий прозвітував про стан справ у місті, а також надав відповіді на важливі для білоцерківців запитання.

Щодо поширення коронавірусної інфекції

Наразі у інфекційному відділенні третьої міської лікарні 31 хворий, з них у 26-ти підтверджено діагноз коронавірус і ще 5 очікують результати тесту. Щодо білоцерківців: 20 жителів міста хворі на COVID-19 перебувають у лікарні і ще 5 очікують на результат. На домашньоьму лікуванні у Білій Церкві перебувають 23 хворих. Як зазначає Геннадій Дикий, зараз у Білій Церкві – 43 хворих і 5 очікуть на результати тесту на коронавірус. 92 особи в місті перебувають під налядом сімейних лікарів.

Дитячі садочки

В кожному населеному пункті, виходячи з епідеміологічної ситуцаії приймається рішення щодо відкриття садочків, з огляду на зростання хворих в місті, поки що в Білій Церкві вирішили почекати з відкриттям садочків. При позитивній динаміці, при зменшенні хворих, буде прийматись рішення про відкриття.

Командний спорт, тренування

Так як виконати епідеміологічні вимоги неможливо, тому віновити тренування з командного виду спорту заборонено. Дозволно тільки інивідуальні занняття.

Громадський бюджет

У минулому році проводився цей конкурс і були переможці. Вкінці минулого року БМР виділилила на реалізіцю проектів цього роу близько 7 млн грн. Є великі проекти від 300 тис грн до 3 млн грн, також є малі прокти до 300 тис. Вже розпочався конкурс. Єдині вимоги – місця мають бути загальнодоступні, не можуть бути фрагментарні, бо має відбуватись все в комплексі. З 1 по 30 червня всі бажаючі можуть подати заявки, шляхом голосування буде обрано переможців.

Ремонтні роботи на мосту по вулиці Дружби

На ремонт мосту вулиці виграно тендер мостубудівною компанією варістю в 32 млн грн. Сам міст побудовний в 1957 році, тому його стан потребує капітального ремонту. Проектом передбачається: зняття асфальтового покриття, бетону, влашування нової бетонної плити з пішохідою зоною, додатковий захист вд транспорту для пішоходів та становлення освітлення. Поки проводяться ремонті роботи внизу мосту – міст не перекриватиметься. А коли будуть зверху – поставлять реверсний світлофор. Якщо держава надасть додаткові кошти, то роботи закінчать до кінця цього року. Якщо ні, то наступного року продовжать роботи.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors