Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Геннадій Дикий про пом’якшення умов карантину та поточну ситуацію в місті
Геннадій Дикий про пом’якшення умов карантину та поточну ситуацію в місті
Вівторок 26 Травня, 2020

Геннадій Дикий 26 травня прозвітував про стан справ у місті. Він повідомив, що у інфекційному відділенні третьої міської лікарні 14 хворих. Діагноз підтверджено ПЛР у 11 осіб, ще 3 осіб очікують результатів тесту.

Два пацієнти у важкому стані і вони знаходяться на постійній подачі зволоженого кисню. Як зазначає мер, на домашньому лікуванні перебувають 15 хворих білоцерківців.  Під наглядом сімейних лікарів знаходяться 103 контактних особи.

За інформацією, наданою Київською обласною адміністрацією, у Білій Церкві зафіксовано 46 випадків коронавірусної інфекції. У Білоцерківському районі – 9 хворих. Випадки зафіксовані в с. М. Вільшанка – 1, Фурси – 2, с. Іванівка – 1, м. Узин – 5.

Зранку на виконавчому комітеті були прийняті рішення шодо пом’якшення карантинних обмежень. В першу чергу, це стосувалось громадського транспорту, наразі повністю відновлено їхній рух. Пільгові перевезення відновлено, але проїхатись за пільговими умовами можна буде лише з 10:00 до 16:00. Також водії мають перевозити ту кількість пасажирів, скільки сидінь у транспорті.

Дитячі садки розпочнуть роботу лише за умови дотримання протиепідемічних заходів. Для цього до 29 травня будуть оцінені ризики щодо спроможності ДНЗ забезпечити належне виконання  протиепідемічних заходів. Буде здійснено обстеження закладів дошкільної освіти щодо їх готовності функціонувати. Потім буде прийнято рішення про відновлення початку роботи закладів дошкільної освіти.

Літнім людям Білої Церкви під час карантину допомагала в першу чергу міська рада, яка виділила кошти і закуповувала за них продуктові набори. Враховуючи, що школи та садочки, які вже здійснили закупки овочів ще до карантину і не використовували їх, спрямували їх на управління соціального захисту, на територіальний центр. Як повідомляє Геннадій Дикий, було розвезено по всьому місту десятки тисяч продуктових наборів за допомогою білоцекрівських спортсменів. Також мер подякував підприємцям-благодійникам, які долучились до допомоги.

Детальніше у відее телеканалу Місто:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors