Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Геннадій Дикий: поточна ситуація в місті та кількість хворих у лікарні №3 (Відео)
Геннадій Дикий: поточна ситуація в місті та кількість хворих у лікарні №3 (Відео)
Субота 18 Квітня, 2020

Станом на 18 квітня у відділенні міської лікарні №3 знаходиться 16 хворих. У 14-ти діагноз підтверджений. Двоє очікують на результат з лабораторії.

Геннадій Дикий повідомив, що у Білій Церкві більше 500 чоловік, серед яких працівники комунальних служб та загони ДСНС, задіяні в щоденній обробці міста дезінфікуючими засобими. Сотні працівників поліції, а також представники муніципальної варти здійснюють щоденний контроль та роз’яснювальну роботу по дотриманню карантинних заходів в місті.

Соціальні працівники, за кошти, які виділені з міського бюджету та надані благодійниками, щоденно роздають десятки тисяч соціальних продуктових наборів для найменш забезпеченим соціальним категоріям населення.

Впроваджені карантинні заходи, сповільнюють поширення вірусу, проте не дають його зупинити.

За даними Київського обласного лабораторного центру, у Київській області станом на 10.00 18 квітня 2020 року офіційно підтверджено 280 випадків захворювання на коронавірус. За добу лабораторно підтверджено 27 нових випадків коронавірусної хвороби.

Станом на 18 квітня в Україні 5106 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. За минулу добу зафіксовано 444 нові випадки, серед них 12 нових випадків серед дітей та 99 – серед медичних працівників.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors