Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Геннадій Дикий анонсував посилення карантинних заходів у Білій Церкві
Геннадій Дикий анонсував посилення карантинних заходів у Білій Церкві
Понеділок 1 Червня, 2020

Геннадій Дикий 1 червня у своєму щоденному звіті повідомив, що за останні дві доби до Білоцерківскї міської лікарні №3 поступило четверо хворих та двоє осіб хворих на COVID-19 померли, всі вони місцеві жителі.

Саме через це мер надав доручення Муніципальній варті, відділу торгово-побутового обслуговування населення і керівнику поліції Білої Церкви посилити контроль за дотриманням карантинних вимог всіма суб’єктами господарювання.

В разі виявлення порушень, вони будуть діяти згідно чинного законодовства, а при систематичному недотриманні таких вимог будуть прийняті рішення про закриття даних підприємств.

Особлива увага приділятиметься громадському транспорту. Відділ транспорту Білоцерківської міської ради спільно з патрульною поліцією посилюють контроль за дотриманням епідемічних вимог у громадському транспорті. При систематичих порушеннях правил перевезення пасажирів в громадському транспорті будуть вжити жорсткі заходи, аж до розвірвання договорів на перевезення пасажирів.

Геннадій Дикий просив з розумінням поставитись до ситуації, що склалась.

“На жаль, постійне зростанння кількості хворих у Білій Церкві, а також летальні випадки змушують приймати нас непрості рішення. Завтра відбудеться засідання виконавчого комітету БМР, де будуть прийматись рішення щодо додаткових обмежень саме в Білій Церкві.” – мер міста.

Геннадій Дикий:

Дозвіл на роботу малого і середнього бізнесу не означає послаблення карантинних заходів. ПРо шу пебежіть себе і близьких.

За інформацією, наданою Геннадієм Диким, станом на 1 червня у інфекційному відділенні міської лікарні №3 знаходиться 17 хворих. 16 з них діагноз підтверджено. На амбулаторному лікуванні перебувають 16 осіб. Під наглядом сімейних лікарів знаходяться 105 осіб, що перебували в контакті з хворими.

За інформацією, наданою Київською обласною адміністрацієюу Білій Церкві за весь період пандемії зафіксовано 55 випадків коронавірусної інфекції. У Білоцерківському районі – 9 хворих. Випадки зафіксовані в с. М. Вільшанка – 1, Фурси – 2, с. Іванівка – 1, м. Узин – 5.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors