Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Генерал-лейтенант Сергій Наєв: «Збереження життя, захист прав і свобод громадян україни — є одним з пріоритетних напрямків діяльності Об’єднаних сил!»
Генерал-лейтенант Сергій Наєв: «Збереження життя, захист прав і свобод громадян україни — є одним з пріоритетних напрямків діяльності Об’єднаних сил!»
Середа 21 Жовтня, 2020

В ході розмінування територій Донецької та Луганської областей було очищено близько 35 000 га, а також вилучено понад 450000 мін та вибухонебезпечних пристроїв. Про це, під час панельної дискусії в ході V Міжнародної конференції з питань цивільно-військового співробітництва, повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

— Спільно з державними органами влади відновлено 1705 житлових будинків, 1754 кілометрів дорожньої інфраструктури, більш ніж у 50 населених пунктах відновлено мережі газо-, водо- та теплопостачання. Протягом 2019-2020 років мобільними військово-медичними бригадами було надано медичну допомогу понад 1 000 особам, які проживають у населених пунктах на лінії зіткнення, — наголосив Сергій Наєв.

За словами командувача, одним з пріоритетних напрямків діяльності Об’єднаних сил — є збереження життя, захист прав і свобод громадян України. І, це вимагає створення відповідних сприятливих умов та посилення гуманітарної допомоги найбільш незахищеним верствам населення.

— З метою посилення гуманітарної допомоги мешканцям Донецької та Луганської областей, під проводом командувача Об’єднаних сил було започатковано стратегічну ініціативу «Допомога Схід». Обсяги наданої допомоги медичним закладам та населенню на сьогодні перевищили показник у 19 мільйонів гривень, — підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors