Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > “Епіцентр” після скандалу в соцмережах та реакції Степанова пообіцяв у вихідні продавати лише їжу та ліки
“Епіцентр” після скандалу в соцмережах та реакції Степанова пообіцяв у вихідні продавати лише їжу та ліки
Четвер 12 Листопада, 2020

За словами Степанова, “Епіцентр” знову “куражиться”. Гіпермаркет оголосив про продовження роботи в умовах карантину вихідного дня.

Про це Степанов заявив на брифінгу у МОЗ.

Міністр закликав керівництво “Епіцентру” поїхати з ним в реанімацію.

“Вчора на засіданні уряду було ухвалено рішення щодо запровадження в Україні “карантину вихідного дня”. І скажу вам відверто, мене просто обурив пост у соціальних мережах від “Епіцентру”. Як там було? Продовжуємо п’ятницю 72 години. Хочете покуражитися? Хочете робити фарс на здоров’ї людей?  То якщо хочете покуражитися – поїхали зі мною в реанімацію! Покуражтесь перед людьми, які помирають кожного дня. Покуражтеся перед людьми, в очах яких єдине: “Допоможіть, будь ласка”! Покуражтесь перед лікарями, які кожного дня роблять усе, щоб зберегти життя людей. Лікарі й медичні сестри, які борються за життя кожної людини, зі сльозами на очах, коли їм не вдається врятувати ту чи іншу людину – особливо коли це молода людина. Такий вам кураж потрібен?” – поцікавився Степанов.

Ось що про ситуацію з карантином вихідного дня кажуть в “Епіцентрі”:

ОНОВЛЕНО:

“Епіцентр” передумав працювати на вихідних і йде в режим онлайн.

Про це в компанії повідомили на своїй сторінці у фейсбук.

До редакції Без Табу надійшов офіційний лист від “Епіцентру”, в якому компанія звертається до українців та пояснює свою позицію щодо нових обмежень:

Дорогі українці!

Здоров’я та добробут людей — це ті пріоритети, на яких будує свою філософію група компаній «Епіцентр».

З початку розповсюдження коронавірусної інфекції в Україні, система «Епіцентр» постійно надає допомогу закладам охорони здоров’я України, постачаючи персональні засоби захисту та засоби захисту лікарів, медичне обладнання, проводячи ремонти в лікарнях та амбулаторіях.

Ми запровадили безпрецедентні заходи безпеки в наших торговельних мережах «Епіцентр» і «Нова лінія» та робимо все для того, щоби ви почувалися безпечно, роблячи покупки в нас.

Через наші соціальні мережі та контакт-центр ми отримуємо багато звернень від наших покупців із проханням не зачиняти торговельні центри під час карантину вихідного дня за прикладом сусідньої Польщі, де будівельно-господарські гіпермаркети продовжують працювати впродовж карантину. Ми цінуємо вашу любов та довіру, але ставимо ваше здоров’я та інтереси держави на перше місце.

Під час карантину вихідного дня мережі “Епіцентр” та “Нова лінія” реалізовуватимуть виключно життєво необхідні товари, дозволені постановою КМУ “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р” № 641, до яких належать харчові продукти, засоби гігієни, лікарські засоби та товари медичного призначення, ветеринарні препарати, корми та доставлятимуть їжу із наших ресторанів.

У цей час наші клієнти також можуть зробити замовлення в інтернет-магазині epicentrk.ua, на онлайн-полицях якого представлений асортимент із понад 1 млн найменувань товарів. Товари можна забрати безкоштовно самовивозом у Центрах видачі замовлень у наших торговельних центрах або замовити доставку. Ми робимо все, щоби на наших Центрах видачі замовлень ви не стикалися з чергами, які є в інших точках видачі товарів.

Ми поважаємо позицію Кабінету Міністрів України та будемо її дотримуватися, хоча не згодні зі всіма заходами, впровадженими Урядом для посилення карантину. 

Бережіть себе та своїх близьких та дотримуйтеся рекомендацій ВООЗ.

Перед цим користувачі соцмереж іронізували щодо того, чи працюватимуть у вихідні попри заборону ресторан “Велюр” нардепа “Слуги народу” Миколи Тищенка та гіпермаркети “Епіцентр” Герег, які обходили жорсткий карантин навесні. Разом з тим, понад 20 міст України протестували проти нового запровадження. Ресторатори закликали не вводити такі жорсткі обмеження.

Станом на 12 листопада з початку пандемії в Україні на COVID-19 захворіли 500 865 осіб, померли 9 145, одужали 227 694. За минулу добу в Україні було виявлено 11 057 нових випадків коронавірусної хвороби.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors