Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Динамо — Ференцварош: де і коли дивитись вирішальну гру, прогноз букмекерів
Динамо — Ференцварош: де і коли дивитись вирішальну гру, прогноз букмекерів
Вівторок 8 Грудня, 2020

“Динамо” і “Ференцварош” вирішать долю путівки в Лігу Європи.

Динамо Київ у вівторок, 8 грудня, проведе матч в рамках шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів-2020/21, в якому підопічні Мірчи Луческу на стадіоні НСК Олімпійський у Києві зіграють проти Ференцвароша. 

Гра розпочнеться о 22.00. Переглянути онлайн трансляцію можна буде на каналі Футбол 1, платформах MEGOGO та Oll.Tv, а також – в онлайн-кіонтеатрі Sweet.tv.

На кону в цій зустрічі буде стояти третє місце в групі і путівка в Лігу Європи. Букмекери вважають, що більше шансів продовжити виступ на євроарені у “Динамо”.

На перемогу Динамо приймають ставки з коефіцієнтом 1.84. Успіх угорського клубу оцінюють в 4.50. Нічийний результат зустрічі — 3.70.

На те, що біло-сині першими відкриють рахунок у матчі дають коефіцієнт 1.53, а на підопічних Сергія Реброва — 2.50.

Це буде третя зустріч команд в історії. Востаннє вони зустрічалися у Будапешті у другому турі Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2020/21 та розійшлися нічиєю з рахунком 2:2.

В іншому матчі лідер квартету G каталонська Барселона прийме вдома туринський Ювентус. Зустріч відбудеться у Барселоні на стадіоні Камп Ноу та розпочнеться о 22.00 за київським часом.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors