Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Дубінського зняли з посади голови Київського обласного осередку “Слуги народу”
Дубінського зняли з посади голови Київського обласного осередку “Слуги народу”
Неділя 14 Березня, 2021

Нардеп Олександр Дубінський, що потрапив під санкції США і був виключений з фракції “Слуга народу”, більше не є головою Київської обласної організації “Слуги народу”.

Про це повідомила заступниця голови парламентської фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук, пише УП. 

Читайте також: Мама більше не любить швидкість: Дубінського виключили з партії “Слуга народу”

Під час конференції осередку партії “Слуга народу”, що відбулася у неділю, Олександра Дубінського позбавили посади очільника Київської обласної організації політсили.

У суботу ввечері розпорядження про скликання такої конференції видав голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко на вимогу колег, що представляють Київщину.

Замість Дубінського місцеву організацію очолив нардеп, член комітету Верховної Ради України з питань свободи слова Андрій Мотовиловець.

Нагадаємо: Київська обласна організація партії “Слуга народу” заявила про неприпустимість входження Олександра Дубінського в керівний орган СН – Національну раду громад. Саме як глава обласного осередку він потрапив туди після з’їзду в суботу.

Дубінський також втратив членство у новому керівному органі партії Національна рада громад, оскільки у цей орган входять очільники обласних організацій партії та київської міської та криворізької міської організацій.

Також розглядається питання про виключення Дубінського із членів партії, передає пресслужба.

Голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко зазначив, що процедура переобрання відбулася «відповідно до статуту партії, законодавства та без жодних порушень».

Оновлено: Дубінський теж відреагував на рішення зняти його з посади голови осередку. Він назвав такі рішення «шахрайськими та аферистичними схемами, які застосовуються окремими функціонерами» партії. Дубінський опублікував у Facebook відео альтернативного засідання з трьома однодумцями, які «висловили йому довіру».

Читайте також: Білоцерківський осередок партії “Слуга народу” надіслав звернення презеденту на підтримку Дубінського.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors