Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Допомога > Дружина зниклого чоловіка звернулась до білоцерківчан та поліції Білої Церкви
Дружина зниклого чоловіка звернулась до білоцерківчан та поліції Білої Церкви
Середа 17 Квітня, 2019

Як повідомлялось раніше, 13.04.2019р. в Гребінках Київської області зник Зарецький Андрій Олександрович, 1983 р.н., який пішов зранку на роботу і не повернувся. Мешкає зниклий у місті Біла Церква.
Дружина зниклого, Наталія Зарецька, звернулась до правохоронних органів м. Білої Церкви, але зашилилась розчарована їньою бездіяльністю та застерегла мешканців міста. Деталі у публікації:

Шановна ПОЛІЦІЄ м. Біла Церква!!!
На жаль, мушу констатувати, що ВИ – далеко НЕ ВЗІРЕЦЬ опори і спокою громадян нашого міста! З ВАМИ мимоволі станеш і свідком, і слідчим, і прокурором, і суддею!
За 3 доби ВАШОГО мовчання і бездіяльності моє терпіння вичерпано, тому я вирішила написати для людей, яким ви будете потрібні і які ще вірять у якусь справедливість…
ВИЗНАЮ: єдине, що ви добре робите, – це жонглюєте документами у справі зникнення мого чоловіка, Зарецького А.О., і стабільно не виходите на зв’язок! 
Тепер я знаю, що не буду сподіватися на вашу допомогу! 
Дякую УСІМ ЛЮДЯМ за дбайливе і зворушливе ставлення і всю інформаційно-моральну підтримку! ВИ – ЛЮДИ! ВИ – НАЙКРАЩІ!!!
Поліцейські ж Білої Церкви, ви не маєте людських почуттів і мені вас шкода! Ви глибоко нещасливі люди!
Особлива ПОДЯКА Київському ГУ ПОЛІЦІЇ та БОРИСПІЛЬСКОМУ за чуттєву активність і розуміння ситуації! ДЯКУЮ, що самі вийшли на зв’язок, хоча ми не належимо до Вас територіально! Якщо є Ви – є надія, що таких “правоохоронців”, як у Білій Церкві, поменшає і до захисту громадян будуть залучені тільки професійні кадри, які окрім того, ВМІЮТЬ співпереживати людському горю і допомагати безкорисно!
ДЯКУЮ від усього серця ВСІМ, хто долучається до пошуків мого чоловіка!!! Нехай ВАША РОДИНА завжди буде РАЗОМ! Всім здоров’я і добра! ???

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors