Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Договорняки в дії: у Білій Церкві підозрювана в земельних корупційних схемах заробляє на детальних планах
Договорняки в дії: у Білій Церкві підозрювана в земельних корупційних схемах заробляє на детальних планах
Вівторок 3 Грудня, 2019

Білоцерківський активіст Віктор Левицький звинувачує колишнього заступника міського голови Ольгу Бакун у дерибані  рекреаційних зон Білої Церкви.

Про це він пише на своїй сторінці у Facebook.

Розслідування щодо амбітної киянки він розпочав, коли отримав інформацію від певних структур, які порадили йому, “як громадському активісту звернути увагу на те, що в місто по «договорняку» має приїхати Ольга Бакун на посаду заступника міського голови та зауважили, що вона знаходиться під пильною увагою правоохоронних органів та є підозрюваною в земельних корупційних схемах по всій Київській області.”

Віктор Левицький відразу подав запит до поліції щодо неї, але відповіді так і не отримав.

Коротка біографія Ольги Бакун, вже колишнього заступника міської голови Геннадія Дикого:  

в свої 36 встигла попрацювати в Державному інституті проектування міст секретарем в (Машинської Н.І. начальник департаменту архітектури київської обл. при КОДА), начальником відділу та реєстрації кадастрової інформації Департаменту містобудування та архітектури КОДА.

Повний набір посад фахівця який так був потрібний в нашому місті для професійної підготовки «розпилу» рекреаційних зон міста, які на той час були чітко збалансовані до кількості населення в місті,

Громадський активіст зазначив, що спочатку не повірив, що влада посягнула на «деребан» рекреаційних зон, але все збулося, приїхала не Ольга Бакун не одна, а зі своєю фірмою, яка за стислий час без конкурсів зробила детальні плани рекреаційних та інших привабливих зон для внесення змін в Ген-план міста.

“А розробка детального плану острова «Дитинства» це наглість і цинізм та явний злочин, адже жоден законодавчий акт не забороняє в зонах масового відпочинку влаштовувати благоустрій, навіщо було витрачати більш ніж 200 тис грн”, – пише активіст Віктор Левицький.

Я неодноразово в своїх публікаціях про це писав, але ніхто уваги не звертав, повірте це цілий злочинний синдикат від дій якого потерпає вся київська обл, а Ольга Бакун це фахівець-знахідка для наших місцевих махінаторів.

“За короткий час фірма заробила на розробці детальних планів 4,5 мільйона гривень, забрала свою «шефиню» і зникла”, – додав він.

“Адже при децентралізації земельний ресурс міста, це самий цінний актив який забезпечує перспективу розвитку міста, а у власність земельні ділянки можна передавати (виключно через тендери) і тільки виключно те, що відповідає розробленому ген-плану міста та плану зонування”, -зазначив активіст.

фото: Fly_bc

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors