Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Допомога > Дівчинці з Білої Церкви потрібна допомога: у неї спинально-м’язова атрофiя
Дівчинці з Білої Церкви потрібна допомога: у неї спинально-м’язова атрофiя
Середа 26 Серпня, 2020

Довгих 10 років маленька білоцерківчанка Наталка бореться з важкою недугою – СМА (спинально-м’язова атрофiя).

Ця хвороба кожний день прогресує i якщо не лiкуватися, то прогнози на життя невтiшнi. Сім’я Наталки живе з надiєю на те, що в Украïнi почнуть фiнансувати затвердженне лiкування цієї хвороби. Але поки що є лише затвердженнi лiки Спiнраза, якi не фiнансуються державою. 

До редакції БЕЗ ТАБУ звернулася волонтер з Білоцерківської волонтерської групи “Поклик серця” Наталія Миколенко з проханням посприяти в зібранні коштів на лікування Наталки.

Один укол Спінрази коштує приблизно 70 000 євро. Таких iн’єкцiй в пеший рiк лiкування потрiбно 6 i в подальшому життi кожних чотири мiсяцi потрiбно вводити данi лiки. Це непійомна сума для родини.

Дитина кожний день бореться з цiєю страшною хворобою, але втрачає своï  навички, має ще багато супутнiх проблем зi здоров’ям. Їй життєво необхiдне лiкування Спiнраза.

Сім’я вирiшила залишити все в Украïнi i переïхати до Польщi. Там є вже це лiкування i вже багато наших спiввiтчизникiв успiшно лiкують своïx дiток.

За довгi роки реабiлiтацiï, спецхарчування та пiдтримання органiзму Наталочки рiзними препаратами сім’я була не в змозi накопити хоч якийсь капiтал, аби переïхати до iншоï краïни. Тому для переїзду та оплати перших місяців проживання, реабілітації потрібно близько 120 000 грн.

Родина Наталки:

?Тож благаємо всiх не байдужих нам допомогти, адже для переïзду, оплати перших мiсяцiв проживання, реабiлiтацiï нам потрiбно близько 120 000 грн. Допоможiть нам будь ласка, хто чим зможе! Нам дорога кожна гривня! Адже без вашоï допомоги ми не зможемо вирушити в дорогу. 

РЕКВІЗИТИ для допомоги:

Приват банка: 5168755453326536 Мусієнко Оксана (мама Наталочки)

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors