Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Дівчинка з відео на Андріївському узвозі розповіла про те, як падала 40 разів
Дівчинка з відео на Андріївському узвозі розповіла про те, як падала 40 разів
Субота 12 Грудня, 2020

Киянка Марія Моїсеєнко стала зіркою соцмереж в Україні. Відео з її участю, де вона безрезультатно намагається піднятися Андріївським узвозом набуло великої популярності.

Журналістам школярка розповіла, що впала приблизно 40 разів. У підсумку дійти додому їй допоміг брат.

Відео з Марією було опубліковано в мережі, коли у столиці сильно погіршилася погода і на дорогах з’явилася ожеледиця. Дівчинка тривалий час безуспішно намагалася піднятися Андріївським узвозом, але щоразу падала і зісковзувала вниз.

Мама дівчинки Інна Моїсеєнко розповіла, що дивилася відео з дочкою зі сльозами на очах.

“Моя перша реакція була – я плакала. Слава богу, усе закінчилося добре, у Маші спортивний характер. Вона світла дитина, я думаю, про неї будуть тільки смішні, гарні відео”, – розповіла вона. 

На щастя, все обійшлося без травм та забоїв, і дівчинка, яка займається гімнастикою, добре знає, як потрібно правильно падати, не постраждала. Правда, трохи боліло коліно.

“Падала 40 разів! Лід був дуже сильний і я не могла йти. Я не знала, що це ожеледиця. За мною брат прийшов, і ми пішли разом”, – розповіла сама героїня.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors