Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Депутати Київоблради зібралися, щоб звільнити голову Склярова, у залі вимкнули світло (Відео)
Депутати Київоблради зібралися, щоб звільнити голову Склярова, у залі вимкнули світло (Відео)
Вівторок 27 Квітня, 2021

У приміщення Київської обласної державної адміністрації відбулося таємне голосування за звільнення голови Київської обласної ради Олександра Склярова (Слуга народу). Сесія триває зі складнощами.

Голова Київської обласної ради Олександр Скляров зранку відмовився відчиняти сесійну залу для проведення засідання. Виявляється, напередодні в облраді поміняли замки. Керівник фракції “Слуга народу” Олександр Поляруш попросив голову ради відкрити зал. Олександр Скляров відмовив з формулюванням, що зараз “страсний тиждень”.

В результаті три фракції “За майбутнє”, “Євросолідарність” та “Слуга народу” зібрались на засідання у кіноконцертному залі. Саме в цьому залі проходило перше засідання облради незалежної України. Кількість зареєстрованих депутатів – 60 депутатів з 84

Коли посадовці все ж почали роботу вимкнулося світло, але не зважаючи на всі перепони, вони продовжують працювати в темноті.

Зазначається, що депутати ініціюватимуть також звільнення заступників Склярова. Сам голова облради начебто збирається ігнорувати проведення сесії.

На своєму сайті “Чесно” також повідомляє, що Скляров – протеже колишнього голови обласного осередку “Слуги народу” Олександра Дубінського. Нині за його зняття з посади начебто виступають щонайменше 22 депутати цієї політсили. Скляров же нібито вже кілька разів переносив подібні сесії, щоб уникнути звільнення.

Відставку чинного голови облради підтримали 59 депутатів з 60 присутніх. Також проголосували за відставку заступників Склярова  – Марини Сапожко і Валерія Ксьонзенка.

Підрахунок голосів за звільнення голови Київоблради Склярова.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors