Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Де можна продати обліковий запис в Dota 2
Де можна продати обліковий запис в Dota 2
Четвер 13 Січня, 2022

Існує багато веб-сайтів,  де продаються облікові записи Dota 2. Однак, вони не однакові з точки зору безпеки, інтерфейсу, плати та інших функцій. Зайве казати, що ви хочете знайти найкращу платформу, яка дозволить вам швидко продати обліковий запис, не турбуючись про можливі порушення. В цьому матеріалі, разом з https://dota2-bet.com/ru/, розглянемо достойні ресурси, на яких можна продати облікові записи Дота 2. 

PlayerAuctions 

Це чудова платформа для продажу облікових записів. Хоча на веб-сайті також є вкладка для торгівлі предметами, для цієї мети існують набагато кращі ринки. На цій платформі є велика кількість зареєстрованих гравців (понад 2 мільйони), які забезпечують швидкі результати вигідних торгів.

Весь сайт базується на системі PlayerGuardian. Він захищає торгівлю та платежі, а також зберігає вашу особистість повністю конфіденційною. PlayerGuardian гарантує, що транзакція гравця здійсниться вчасно. В іншому випадку будуть повернуті гроші. 

PlayerAuctions має, мабуть, найприємніший і найчистіший інтерфейс з усіх веб-сайтів у цьому списку. Він дуже сучасний і простий у використанні. Дуже велика база користувачів гарантує, що ви зможете продати свій обліковий запис Dota 2 за досить короткий період часу. Платформа працює з різними іграми, тому, якщо ви хочете придбати предмети та акаунти на свої заробітки, ви можете це зробити легко.

Комісія: 11,99% + 0,99 $ за продаж облікового запису

Варіанти оплати: Google Pay, Visa, Mastercard, прямий переказ

G2G

Платформа дозволяє користувачам купувати та продавати свої облікові записи, а також продавати скіни та предмети, навчальні посібники та підвищувати рівень існуючого облікового запису. Це вселяло б більше довіри в покупця і, ймовірно, прискорило б весь процес продажу.

G2G має досить простий інтерфейс. Існує не так багато речей, які могли б порушити ваш процес продажів. Платформа також має кілька механізмів захисту, включаючи Google Safe Browsing і GamerProtect. Покупці також можуть оцінювати продавців, що може стати в нагоді, коли планують продати більше облікових записів Dota 2 у майбутньому.

Комісія: 9,99%

Варіанти оплати: Visa, PayPal, Skrill, Neteller, WebMoney, Mastercard, Paysafe Card.

IGVault

Цей сервіс пропонує  користувачам широкий спектр облікових записів Dota 2. Існують також фільтри, які дозволяють класифікувати продавців на основі гарантій, рейтингів і діапазону продажів. Якщо ви продаєте обліковий запис, ви можете зробити знімок екрана та залишити опис. Тож якщо ви хороший продавець, це вам точно допоможе.

Веб-сайт також розміщує логотип на вашому знімку екрана, якщо ви належите до числа продавців з найвищим рейтингом. Цей логотип легко побачити, а також дасть йому перевагу над конкурентами. Однак це також може бути проблемою під час першого використання платформи.

Комісія: 10-30%

Варіанти оплати: Visa, PayPal, Skrill, Mastercard.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors