Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Чутки щодо закриття Білоцерківської школи мистецтв №1 є неправдивими
Чутки щодо закриття Білоцерківської школи мистецтв №1 є неправдивими
Середа 8 Липня, 2020

У деяких місцевих ЗМІ з’явилась інформація про закриття Білоцерківської школи мистецтв №1 через порушення правил протипожежної безпеки. Щоб уникнути подальших спекуляцій довкола цієї новини, адміністрація закладу поінформувала білоцерківців з приводу чуток щодо закриття.

Відтак, у зверненні школи мистецтв йдеться:

  • Відповідне рішення, щодо зупинення експлуатації приміщень Білоцерківської школи мистецтв № 1 до повного усунення порушень норм протипожежної безпеки, дійсно було прийняте Київським Окружним Адміністративним судом у грудні минулого року.
  • З того часу було усунено 18 з 19-и порушень, зазначених у акті перевірки, а також подано скаргу до Апеляційного Суду. На жаль, Апеляційний Суд не задовольнив наш позов і попереднє Рішення набуло чинності.
  • Наразі адміністрація школи докладає всіх можливих зусиль аби виконати останню з вимог пожежної інспекції і не допустити закриття нашого навчального закладу.

Білоцерківська школа мистецтв №1:

Не хочемо заспокоювати вас, це дійсно тривожна ситуація. Проте розповсюдження неперевіреної чи односторонньої інформації навряд чи зараз допоможе справі.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors