Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Через брак пального на Львівщині впав літак АН-12: є загиблі та травмовані
Через брак пального на Львівщині впав літак АН-12: є загиблі та травмовані
П’ятниця 4 Жовтня, 2019

У передмісті Львова літак АН-12 зник з радарів при заході на посадку, а пізніше аварійно сів. Є загиблі. За попередніми висновками, у літака скінчилось пальне.

Про це у себе на сторінці в Facebook повідомив міністр інфраструктури України Владислав Кріклій. Міністр зазначив, що аварійну посадку літак здійснив в селі Сокільники поблизу аеродрому.

Як повідомила ДСНС, “4 жовтня о 07:10 до ДСНС надійшла інформація, що при заході на посадку на відстані 13,7 км до міжнародного аеропорту “Львів” зник з радару транспортний літак Ан-12. О 07:29 один член екіпажу вийшов на зв’язок та повідомив, що літак Ан-12 здійснив аварійну посадку“.

О 07:46 літак Ан-12 знайшли на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги. На місці аварії працює 68 рятувальників та 14 одиниць техніки. 

Кількість жертв в результаті аварійної посадки військового літака АН-12 у Львові сягла до 5. Про це повідомляє прес-служба ДСНС. Рятувальники деблокували 3 потерпілих із пошкодженого літака, яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в медичні заклади м. Львова. 

На місці події працює оперативна група ГУ ДСНС України у Львівській області.

У львівському аеропорту повідомили, що вантажний Ан 12 летів з Віго (Іспанія) на Стамбул (Туреччина). Він мав сісти в аеропорту “Львів” на дозаправку. Зв’язок з екіпажем зник о 6:45.

Наразі смуга закрита на зліт і посадку.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors