Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > «Буковель» закривають на карантин: туристи не зможуть потрапити на курорт
«Буковель» закривають на карантин: туристи не зможуть потрапити на курорт
П’ятниця 12 Березня, 2021

З 13 березня “Буковель” припиняє роботу. На в’їздах на територію Поляницької територіальної громади встановлюють блокпости.

Про це під час брифінгу повідомив голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Бойчук, пише Суспільне Карпати.

Обласна комісія Івано-Франківської області з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення з 00:00 години 13 березня обмежити в’їзд на територію Поляницької територіальної громади і таким чином припинити роботу гірськолижного курорту «Буковель». Відповідне рішення було ухвалене ввечері у п’ятницю, 12 березня.

«Це вимушене рішення, на яке ми пішли і напевне це не останнє рішення, бо червона зона, в якій ми знаходимося, розвивається, і ми не бачимо тренду до її зниження», – цитує голову Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрія Бойчука місцевий сайт «КУРС».

За словами Бойчука, до такого рішення обласну владу спонукав сьогоднішній візит підприємців в Івано-Франківську ОДА.

«Їх будо дуже багато, їх було біля 200 чоловік і кожен задавав одне питання: чому є ця соціальна несправедливість, чому великі компанії працюють, а маленькі повинні не працювати? Станом на сьогоднішній день вдалося консолідувати силовий блок і всі відповідні служби навколо цього питання», – каже Бойчук.

Начальник обласного управління Нацполіції Володимир Голубош зазначив, що блокпости, які діють на території області зменшили в’їзд автомобілів в область з 30 тис. до 4-5 тис.

Він повідомив, що з 10 березня у Буковелі працюють 10 мобільних груп, які перевіряють дотримання карантинних обмежень. Станом на сьогодні складено 51 адмінпротокол, в тому числі 26 на операторів підйомників, інші – на підприємців, в тому числі на пункти прокату лижного обладнання.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors