Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > “Бухущий у ср*ку!” В Черкасах прокурор влаштував дебош і намагався помочитися на дівчат (Відео)
“Бухущий у ср*ку!” В Черкасах прокурор влаштував дебош і намагався помочитися на дівчат (Відео)
Середа 12 Червня, 2019

Заступник голови прокуратури Черкаської області Юрій Ковтун влаштував дебош у ресторані Черкас. Він розмахував зброєю, ліз у бійку і намагався помочитися на дівчат.

Інцидент трапився в ресторані “Тарас Бульба” ще 7 червня, проте відомо про це стало лише тепер. Відео опублікував на своїй сторінці у Facebook лідер черкаського Національного корпусу Дмитро Кухарчук.

Очманілі від безкарності, бухущі в ср*ку прокурори ледь не повбивали відвідувачів Черкаського ресторану. У Барбаша, начальника відділу процесуального керівництва з кримінальних справ ДБР прокуратури Черкаської області – день народження. На відео він тримає Ковтуна, заступника голови прокуратури області Овчаренка, який у п’яному угарі рветься в бій“, – пояснив відео Кухарчук.

За його словами, у прокурора вдалося забрати пістолет.

Я поки не отримав відео, де це чмо, діставши свій статевий орган, намагається помочитися на дівчат, але це справа часу. Це виродки, які повинні стояти на варті громадського порядку і розслідувати справи проти злочинців“, – додав Кухарчук і закликав народ зібратися біля обласної прокуратури, щоб вимагати відставки Ковтуна й Овчаренка.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors