Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Будуть не сотні, а тисячі випадків на добу: лікар дав прогноз щодо нової хвилі COVID-19 в Україні
Будуть не сотні, а тисячі випадків на добу: лікар дав прогноз щодо нової хвилі COVID-19 в Україні
Четвер 26 Серпня, 2021

В Україні за минулі п’ять тижнів спостерігалося зростання захворюваності на коронавірус. За прогнозами експертів, погіршення ситуації з COVID-19 очікується восени.

Президент Асоціації анестезіологів, професор Сергій Дубров розповів, що через поширення штаму Дельта реєструватимуть не сотні випадків на добу, а тисячі. Це пов’язано з тим, що він більш заразний, передає “РБК Україна“.

За його словами, зростання випадків інфікування почнуть фіксувати в вересні-жовтні. Дубров зазначив, що приріст хворих буде набагато більш інтенсивним.

При цьому Міністерство охорони здоров’я прогнозує пікові навантаження в жовтні. Дані розрахунків Європейського Союзу та Всесвітньої організації охорони здоров’я збігаються зі строками МОЗ.

Згідно з даними Київської школи економіки, у 19 з 25 областей України на даний момент спостерігається зростання захворюваності на коронавірус. При цьому в 16 регіонах ситуація критична.

Відзначимо, що з початку пандемії коронавірусу в Україні зафіксовано 2 278 171 випадок інфікування. Померли від ускладнень захворювання 53 566 осіб, видужали 2 203 429 пацієнтів. Інші продовжують боротися з COVID-19. Про це свідчать дані онлайн-лічильника Worldometers.

Захворюваність на коронавірус в Україні.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors