Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Білу Церкву названо найменш криміногенним районом на Київщині
Білу Церкву названо найменш криміногенним районом на Київщині
Вівторок 21 Травня, 2019

У Київській області з початку року рівень злочинності знизився на майже 22%. До районів, де вчинено найменше злочинів, потрапили Переяслав-Хмельницький та Згурівський, а також місто Біла Церква. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

“У І кварталі 2019 року рівень злочинності знизився на 21,9%. Найменше злочинів вчинено на територіях Згурівського, Переяслав-Хмельницького районів та м. Біла Церква”, – вказали у прокуратурі.

Загалом у регіоні, як вказано, менше вчинено тяжких злочинів на 43,5%, середньої тяжкості на 10,1% та на 9,6% – особливо тяжких правопорушень у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Суттєво зменшено кількість вчинених кримінальних правопорушень проти життя та здоров’я, проти власності, розбійних нападів та шахрайств. Відзначається тенденція до зменшення кількості облікованих злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, що становлять 511 проти 813 (менше на 37,1%), додали у прокуратурі.

Водночас повідомляється про ріст злочинів проти виборчих, трудових та інших особистих прав і свобод людини і громадянина, у сфері господарської діяльності, проти громадської безпеки, проти безпеки руху та експлуатації транспорту, а також у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors