Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Білоцерківський авіаційний комплекс: “Повітряні судна з Китаю на аеродромі в Гайку не планують сідати”
Білоцерківський авіаційний комплекс: “Повітряні судна з Китаю на аеродромі в Гайку не планують сідати”
Вівторок 18 Лютого, 2020

Комунальне підприємство “Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс” запевняє, що ніякі повітряні судна з пасажирами із Китаю на аеродромі в Гайку не планують сідати.

Шановні жителі Білої Церкви!
Просимо не вестися на панічні інформаційні вкиди у соцмережах щодо вигаданої ситуації з літаком з Китаю. Це ніщо інше, як інформаційна маніпуляція!
❌КП БМР “Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс” запевняє, що ніякі повітряні судна з пасажирами коронавірус на аеродромі в Гайку не планують сідати.
? Наполегливо просимо вас утримуватись від поширення будь-якої неправдивої інформації!

SkyUp відправить в Ухань літак Boeing 737-700 19 лютого, а вже 20 лютого розпочнеться процес евакуації українців з Китаю.

Згідно онлайн-табло портал  avianews.com близько 15:20 повідомив, що  на сайті авіакомпанії, є рейс з Ухань, який мав бути виконаний до Львова з проміжною посадкою в Алмати.

Однак вже через півгодини даний рейс відображаєтсья з посадкою у Борисполі (https://skyup.aero/uk/board#after-tomorrow).

Китайська влада в потрібний момент доставлять пасажирів до літака в аеропорту Ухань. Серед них будуть також громадяни Росії, Білорусі, Нідерландів, Аргентини та інших держав.

Перед евакуацією у пасажирів перевірятимуть температуру. На борт не допустять людей, якщо температура буде перевищувати 37,2 ° C.

Рейс в Ухань виконає посилений екіпаж з 16 осіб. З ними також полетять поліцейський, два лікаря, медсестра, військовий і працівник консульства.

По прибуттю в Україну всіх пасажирів і супроводжуючих, включаючи екіпаж, посадять в автобуси і направлять в спеціальне місце на карантин тривалістю 14 днів. Місце карантину міністр не назвав.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors