Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Білоцерківські ТОРівці запобігли спробі самогубства в парку Олександрія
Білоцерківські ТОРівці запобігли спробі самогубства в парку Олександрія
Понеділок 26 Жовтня, 2020

Недільний ранок у парку Олександрія виявився неприємним. Невідома жінка намагалась вчинити спробу самогубства над водоспадом.

Про це повідомляє патрульна поліція Білої Церкви.

Громадянка побачила, як невідома жінка стояла над водоспадом та намагалась вчинити спробу самогубства. Оскільки спроби її зупинити були безрезультатними, громадянка зателефонувала на лінію 102.

Поліцейські зі взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) швидко прибули на місце події та, відволікши її розмовою, відвели від водоспаду.

Проте, під час спілкування патрульні помітили, що на внутрішніх зонах передпліччя є численні свіжі порізи, які, зі слів жінки, вона власноруч собі завдала.

ТОРівці відразу надали допомогу. 

Від шпиталізації остання відмовилась, оскільки почуває себе добре.

Врахувавши все, що трапилось із жінкою, та той факт, що вона має ознаки алкогольного сп’яніння поліцейські вирішили доставити її додому.

Дякуємо громадянам, які ставши свідком подібної ситуації не проходять повз, а допомагають! Нагадуємо, що у разі небезпечної ситуації ви не одні — щоб отримати допомогу, достатньо зателефонувати на лінію 102!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors