Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Білоцерківські патрульні за останні три дні виявили 14 нетверезих керманичів
Білоцерківські патрульні за останні три дні виявили 14 нетверезих керманичів
Понеділок 26 Квітня, 2021

За останні три дні білоцерківські патрульні виявили 14 нетверезих керманичів. На усіх порушників були складені відповідні адміністративні матеріали.

Патрулюючи на Сквирському шосе, екіпаж поліції помітив мопед Honda Dio, водій якого рухався без державного номерного знаку та без захисного мотошолома. Під час спілкування з керманичем транспортного засобу, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Як повідомила патрульна поліція Білої Церкви, припущення патрульних підтвердив результат огляду на стан сп’яніння за допомогою газоаналізатору “Драгер”, який склав 0,78 проміле алкоголю. 

Порушником виявився 16-річний громадянин, на якого, охоронці порядку склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП, а також протокол за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors