Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Білоцерківські патрульні виявили у водія з ознаками сп’яніння наркотики (Відео)
Білоцерківські патрульні виявили у водія з ознаками сп’яніння наркотики (Відео)
Середа 23 Грудня, 2020

22 грудня ввечері патрульні екіпажі міста отримали орієнтування на автомобіль марки Ваз, водій якого рухався вулицями, порушуючи ПДР та перебуваючи за кермом, ймовірно, в стані сп’яніння.

Як повідомила патрульна поліція Білої Церкви, цей транспортний засіб зупинили на вулиці Таращанська. Керманич поводив себе агресивно. Під час спілкування з ним охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння громадянин категорично відмовлявся.

В додачу до цього, 24-річний чоловік повідомив, що посвідчення водія у нього відсутнє.

Під час огляду його автівки патрульні виявили пластикову ємність з невідомою речовиною зеленого кольору. Зі слів водія, це — канабіс.

На чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП, ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керуванням таким транспортним засобом) КУпАП, а на місце події викликали слідчих.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors