Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Білоцерківські патрульні врятували чоловіка за крок від самогубства (Відео)
Білоцерківські патрульні врятували чоловіка за крок від самогубства (Відео)
Вівторок 18 Травня, 2021

Чоловік хотів покінчити з життям через негаразди на роботі та в особистому житті.

Про це повідомили у патрульній поліції Білої Церкви.

15 травня, близько 16-ї години, на планшет поліцейських надійшло повідомлення про те, що на краю бетонної будівлі лежить невідома особа, нікого не підпускає до себе.

Приїхавши за вказаною адресою, охоронці порядку виявили чоловіка, який сидів на краю бетонної плити, опустивши ноги до низу.

Патрульні спробували налагодити комунікацію з чоловіком та розпитати, чому він так себе поводить. Спочатку на контакт він не йшов. Трохи згодом останній все ж зізнався, що не хоче жити через негаразди на роботі та в особистому житті. Він погрожував інспекторам, що стрибне з даху, якщо вони не залишать його.

Поки поліцейський Богдан Овчарук розмовляв із чоловіком та запевнив його, що охоронці порядку їдуть з місця події, його колега зі взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) Євгеній Папук тихо та непомітно підійшов до чоловіка ззаду та різко схопив його за руки. На допомогу відразу підбіг його напарник Артем Кубенко та разом вони перетягнули громадянина у безпечне місце.

Потім охоронці порядку викликали медиків.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors